divendres, 6 de juny del 2014

RECEPTES:

 OREO

PREPARAR BASE DELS cup cakes
Ingredientes
  • Ingredients
  • 125 gr de mantega
  • 125 gr de sucre
  • 2 ous
  • 100 gr farina de pastissos
  • 1 culleradeta de llevat
  • 4 cullerades de nata
  • 6 galetes oreig esmicolades
  • Mitja culleradeta d'essència de vainilla
Per preparar la base dels cupcakes de galetes Oreo, comença preescalfant el forn a 180 º C. 
Per preparar la base dels cupcakes de galetes Oreo, Comença preescalfant el forn a 180 º C. 
En un bol bat Durant uns minuts i AMB l'ajuda d'unes varetes Elèctriques a els 125gr de mantingui, a els 125gr de sucre, les 4 cullerades de nata i les 6 galetes Oreig esmicolades Fins a Obtingueu una textura lleugera i escumosa. Sense Deixar de batre, Afegeix a els ous a poc a poc i d'1 en un ia Continuació la mitja culleradeta d'essència de vainilla. 
En un Altre bol, Tamisa a els 100gr farina de pastissos i la culleradeta de Llevat i s'incorpora a la barreja. Remou Fins a aconseguir 1 massa homogènia. 
Reparteix la massa en a els motlles i hornéalos Durant 15 o 20 minuts, o Fins que la massa pugi i quedi Consistent. 
Deixa refredar a els cupcakes.
FROSTING DE OREO
  • 100 gr de sucre en pols 
  • 75 gr de mantega 
  • 100 gr de crema de formatge tipus Philadelphia 
  • 4 galetes oreig esmicolades 
  • 10 galetes oreig senceres per decorar

Com preparar el frosting de Oreo 

En un bol col·loca els 75 gr de mantega i remena una mica perquè perdi duresa, a continuació incorpora els 100 gr de sucre en pols i els 100 g de crema de formatge tipus Philadelphia, remou fins a aconseguir una crema homogènia. Finalment incorpora les 4 galetes Oreo esmicolades i deixa reposar el frosting de Oreo durant uns minuts abans de untar en els cupcakes.


cupcakes de oreo



 MADUIXA:

PREPARAR BASE DELS cup cakes
Ingredients

  • 2 cullerades de melmelada de maduixa
  • 45g de maduixes fresques trossejades
  • 1/2 culleradeta d'extracte de vainilla
  • 150g de farina
  • 1 i 1/4 culleradetes de llevat químic en pols
  • 85g de sucre
  • 3 clares d'ou
  • 60g de margarina a temperatura ambient
  • 80ml de llet sencera
  • colorant rosa en gel
  • un pessic de sal
PREPARACIÓ
Per als cupcakes:
  1. Mentre escalfem el forn a 180 ºC, barregem en un petit bol la melmelada de maduixa i les maduixes trossejades. En un altre bol, tamisem la farina, el llevat químic i la sal.
  2. En un tercer bol, batem la margarina amb el sucre fins que blanquegi, durant uns 3 minuts. Afegim les clares d'ou, l'extracte de vainilla i batem; en darrer lloc, afegim el colorant (anem afegint poc a poc el colorant, fins que observem que la massa adquireixi el color que desitgem).
  3. En aquest moment, baixem la velocitat al mínim i afegim la barreja de farina, llevat i sal i la llet. Batem el just fins que s'integrin. Finalment, aboquem la barreja de maduixes i barregem.
  4. Repartim la barreja en dotze càpsules de paper. Posem al forn 23 minuts a 180 º C.
- Per a la crema de mantega amb maduixa: 

  • 40g de melmelada de maduixa 
  • 350g de icing sugar 
  • 120 g de mantega a temperatura ambient 
  • 1 culleradeta d'extracte de vainilla 
  • 2 cullerades de nata per muntar 
  • colorant rosa en gel 
- Per a la crema de mantega amb maduixa:
  1. Batem el icing sugar i la mantega durant uns 3 minuts, fins que la barreja blanquegi. 
  2. Afegim la vainilla i la nata. Batem a velocitat mitjana durant 1 minut. 
  3. Afegim la melmelada i el colorant rosa. Batem un mínim de 5 minuts, fins que la crema tingui la cremositat desitjada.
















 CHOCOLATA BLANCAA:

PREPARAR BASE DELS cup cakes
Ingredients

- Farina, 170 grams
-Sucre, mateixa quantitat
-4 ous mitjans
-Oli d'oliva,90 ml
-Medi sobre de llevat
-Xocolata blanca per a postres


Preparació:
Anem a començar a fer aquestes cupcakes partint la rajola de xocolata per a postres en trossos. Separa dues clares en un bol i les muntes lleugerament amb una mica de sucre. 

Barreja els dos rovells amb l'altre ou que ens queda. Afegeix una mica de sucre i barreja intensament per augmentar el volum. Aboca un raig d'oli i barreja bé. 

Un cop tinguem aquesta barreja feta, afegeix les clares muntades prèviament. Mou amb compte perquè les clares muntades s'integrin bé en la barreja. Tamisa la farina i la trobes en aquesta barreja, afegeix també el llevat i els trossets de xocolata. Remou tot constantment perquè ens quedi una barreja el més uniforme possible. 


Reescalfa el forn a 190 graus. Omple els motlles dels cupcakes i posa'ls uns vint minuts al forn, serà el temps necessari per fer-les. Adornats per sobre com més t'agradi.



❤ CUP CAKE DE LLIMONA 


PREPARAR BASE DELS cup cakes 
Ingredients:
- Farina de reposteria, 220 grams
- Sucre, 220 grams
- Un iogurt natural
- Llevat, 10 grams
- 3 Ous frescos
- Dues llimones
- Oli de gira-sol, 110 ml

Preparació:

Abans de preparar tota la recepta, engega el forn perquè es vagi escalfant. Posa-ho a 180 graus. Col·loca també els motlles per a les cup cakes en una safata de forn.

Bat els ous en un bol, als ous se li afegeix la farina i el medi sobre de llevat royal. Afegeix la ratlladura de la pell de les llimones i tot el seu suc. Afegeix també el iogurt natural i l'oli de gira-sol. Amb ajuda d'unes varetes elèctriques remou a no massa velocitat perquè tots els ingredients es barregin adequadament.

Tenint la massa ben homogènia i sense grumolls, ja pots omplir els motlles dels cupcakes. Introdueix en el forn uns vint minuts fins que comprovis que els teus cupcakes estan ben fetes per dins.

A continuació prepara la buttercream amb què es decoren els teus cupcakes per sobre. L'ideal és fer-la a base de mantega i sucre glass, amb gust de llimona perquè faci joc amb aquesta recepta. Decora amb atenció perquè quedin boniques alhora que saboroses

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada